Biografie muziek"Het begint met een woord of een zin en het komt langzaam tot leven. Een song ontstaat”. Het zijn herinneringen gevangen in woorden en een melodie. Het wordt iets van mezelf. Muziek werkt hetzelfde als geuren. Het geleidt herinneringen. Zo zou ik mijn muziek willen omschrijven. Als memorycatcher. Een kapstok voor mooie momenten of een kussen in een moeilijke tijd. Daarom is een song meer dan een liedje. Het moet je raken. Het is een gevoel. Het is een leven. En als ik dat op anderen kan overbrengen, dan komt mijn muziek tot leven."

Geïnspireerd door haar vele reizen door Schotland, Ierland, Cornwall en Wales hebben haar songs een zacht Keltische invloed.

"Reizen in deze landen is een reis in het verleden op zoek naar herkenning en tegelijkertijd een jacht op en het verzamelen van herinneringen. Onverwachte bijzondere ontmoetingen; ontmoetingen van een dag of misschien slechts een paar minuten. Ontmoetingen met mensen met een verhaal, mensen die iets te vertellen hebben. Mensen met een ziel."

Nicole