Altijd al was ik gefascineerd door de prachtige afbeeldingen van de tarotkaarten. Met veel interesse begon ik in 2001 met een cursus Grote Arcana, meteen gevolgd door de Kleine Arcana en de Specialisatie. Het boeide mij dermate dat ik de opleiding tot Voyager Tarot Consultant® en de tweejarige beroepsopleiding tot Tarot Mediator bij buro voor tarot volgde, aangevuld met alle mogelijke aanverwante workshops en cursussen. Ik ben afgestudeerd Voyager Tarot Consultant® en Tarot Mediator. Om cliënten met loopbaanvragen nog beter te kunnen helpen, volgde ik de opleidingen Loopbaanadvisering & Coaching en Coaching & Begeleiding aan de Hogeschool NCOI.

Door de jaren heen heb ik ervaren wat een fantastisch instrument de tarot is om direct naar de kern van het probleem te gaan, of dit nu gaat over loopbaan- of relatieproblematiek of alles wat je verder bezighoudt. Samen met de cliënt kijk ik naar de kaarten en het beeld dat deze geven.

In mijn werk heb ik altijd functies gehad waarbij het contact met mensen voorop staat. Door de combinatie van mijn interesse in mensen, tarotopleidingen en opleidingen Loopbaanadvisering & Coaching en Coaching & Begeleiding, kan ik op een effectieve en integere wijze de kaarten vertalen naar de vraagsteller.