De tarot is een boeiend en effectief instrument dat goed in te zetten is bij bedrijven om eens even stil te staan in dit hectische bestaan. Om stil te staan om naar jezelf te kijken. Om te kijken of je tevreden bent, of dat je wellicht iets kunt veranderen om je verder te ontwikkelen. Om te (her)ontdekken wat je dromen en je doelen zijn, en om te kijken hoe je die kunt verwezenlijken.

Kijk eens op een andere manier naar jezelf of zet TaroachingĀ© in voor je medewerkers. Wanneer zij beter in hun vel zitten, plukt het bedrijf daar de vruchten van. TaroachingĀ© is een coachingstraject met behulp van tarotkaarten. We bepalen samen hoe we het taroachingstraject gaan vormgeven en hoe lang de intensieve individuele begeleiding gaat duren.

Tarot workshop

Tijdens de tarot workshop van een hele dag of een dagdeel kijken we op een speelse manier naar hoe we op dit moment in het zakelijke leven staan. Hoe kun je je (gezamenlijke) doelen verwezenlijken? Hoe staat het met de communicatie en samenwerking binnen een afdeling? Loop je regelmatig vast, ken je je sterke punten en weet je hoe je die kunt inzetten, voor jezelf en je team?

Voor meer informatie, neem contact met mij op.